DE MAGIE VAN DE MAYA’S IN GUATEMALA

Guatemala


In december 2012 loopt de Mayakalender ten einde. Maar dat de cultuur en het geloof van dit oude indianenvolk nog bruisen van leven ontdekt u tijdens deze veelzijdige incentivereis met een professionele Maya-specialist.

Na een verkwikkende nacht in een 17de-eeuws klooster, maakt u meteen kennis met de mooiste stad van Centraal-Amerika. Dankzij de vele koloniale haciënda’s, sierlijke paleizen, bontgekleurde kerken en de sublieme ligging tussen drie rokende vulkanen, wordt La Antigua wereldwijd geroemd. ’s Middags trekt u naar het authentieke platteland van Guatemala waar u koffiebonen plukt en zelf tortilla’s bereidt. Na een panoramisch diner in het gezelschap van een latin jazzorkest, kunt u de volgende dag kiezen uit een waaier van activiteiten. Golfen, een weldadige spabehandeling of hengelen op een van de beste visplekken ter wereld zijn maar enkele van de mogelijkheden. Als kers op de taart legt u uw gezelschap in de watten met een vipdiner in een monument in La Antigua.

Op dag vier rijdt u met een luxueuze bus langs de levendige markt van Chichicastenango naar het oogstrelende meer van Atitlán. Zoevend door de boomtoppen tijdens een canopy tour geniet u van een magistraal panorama over het meer. Ook het decor ‘s avonds tijdens het bootdiner tussen de vulkaantoppen, zal u beslist bijblijven.

De volgende dag brengt u begeleid door onze Maya-specialist een bezoek aan een artiestenmekka, rijdt u een eindje achterop in een pick-uptruck en raakt u tijdens een privésjamaan-ceremonie in de ban van de Maya-god Maximón. Dan is het tijd voor de climax van deze onvergetelijke reis. Met een helikopter vliegt u in een klein gezelschap over het oerwoud naar Flores, waar u achter het stuur kruipt van een 4×4 voor een rit naar de archeologische site van Yahxa.

De laatste dag aanschouwt u – met deskundige uitleg van uw begeleider – de steile piramiden van Tikal, zonder twijfel de mooiste archeologische Maya-site.

Galerij
TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op instagram

Volg ons op instagram

THOMAS COOK VLIEGT NU MET SN BRUSSELS AIRLINES

Versterking van het partnerschap tussen Thomas Cook en SN Brussels Airlines betekent een voordeel voor uw incentive!

Testimonials

Schitterende incentive in IJsland, die naast een geweldige ontdekking van al het mooie van dit fantastische eiland, ook een blijvende indruk nalaat bij alle medewerkers en hen ten volle motiveert voor de toekomst. Top organisatie.

Curd Lejaegere - Daiichi Sankyo

Het team van TCBI verrast ons telkens weer met de meest creatieve reisvoorstellen. We zijn ook bijzonder tevreden over de accurate project opvolging, de budgettaire transparantie en de super enthousiaste begeleiding tijdens de incentive trips. They simply always go the extra mile!

Guy Le Compte, BMW Belux