BELLA SKY COMWELL HOTEL

Bella Sky Comwell, Kopenhagen


Het Bella Sky Comwell Hotel is in alle opzichten de ideale plek voor uw symposium. Op enkele minuten van de luchthaven bevindt u zich in een van de grootste hightech congrescentra van Europa en misschien ook wel het meest visueel verrassende.

Dit designhotel vormt letterlijk het architecturale hoogtepunt van de groene, splinternieuwe wijk van Kopenhagen, Ørestaden. Al van ver ziet u het gebouw opgetrokken uit twee wolkenkrabbers, van elkaar wegdraaiend als een dansend paar, voor u uit rijzen. Maar die originele houding van de torens, grotendeels in staal en glas, is niet alleen esthetisch verbluffend. Vanuit elke kamer geniet u van een magnifiek uitzicht op de skyline van Kopenhagen, in een stijlvol decor van designmeubilair en alle hightechfaciliteiten zoals wifi, livestreams vanuit de congresruimte en intranet.

Ondanks de ultramoderne look is de sfeer in het hotel toch warm en intiem. Dat merkt u meteen wanneer u de lobby met het knisperende haardvuur betreedt: dankzij de mobiele incheckbalies kan u altijd rekenen op een persoonlijke ontvangst. Ook in de ontbijtruimte kunt u zich warmen aan de vlammen. Overdag staan 30 hyperuitgeruste congreszalen tot uw beschikking. Tijdens de lunchpauze kunnen uw gasten inspiratie zoeken in het library restaurant, maar ook de spa en fitness kan hen op verfrissende ideeën brengen.

’s Avonds is het à-la-carterestaurant de place to be waar u de koks in de open keuken rond het Molteni-fornuis aan het werk ziet. En vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan de indrukwekkende Sky Bar op de 23ste verdieping, voor een panoramische cocktail met honing van de bijen die op het dak huizen!

Galerij
TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op instagram

Volg ons op instagram

THOMAS COOK VLIEGT NU MET SN BRUSSELS AIRLINES

Versterking van het partnerschap tussen Thomas Cook en SN Brussels Airlines betekent een voordeel voor uw incentive!

Testimonials

Schitterende incentive in IJsland, die naast een geweldige ontdekking van al het mooie van dit fantastische eiland, ook een blijvende indruk nalaat bij alle medewerkers en hen ten volle motiveert voor de toekomst. Top organisatie.

Curd Lejaegere - Daiichi Sankyo

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group