FENOMENALE FOOTBALL BREAK IN LONDEN

Londen


Een topwedstrijd uit de Premier League, ongeëvenaard comfort en culinaire verwennerij in een bruisende wereldstad: meer is er niet nodig om van een tweedaagse incentive een onvergetelijk event voor uw zakenrelaties te maken.

Meteen na aankomst met de Eurostar in Londen, dé voetbalhoofdstad van Europa, brengen wij u naar een van zijn meest begeerde heiligdommen: het Stamford Bridge Stadium, de bakermat van Chelsea FC. In het Chelsea Museum grasduint u in de rijke geschiedenis van de voetbalclub onder het genot van een verkwikkende welkomstdrank. Na een eerste bezoekje aan het stadion en een korte matchanalyse krijgt u de mogelijkheid supporterssjaals, Chelsea-gadgets of het truitje van uw favoriete speler te bemachtigen in de Megastore.

‘s Middags geniet u in het stadion van een lunch, terwijl u zich kan wagen aan een doordachte pronostiek. Na de opwarming is het tijd voor een voetbalwedstrijd van wereldformaat! Vernuftige dribbels, perfect uitgevoerde tackles en technische hoogstandjes, wees maar zeker dat u ze te zien krijgt wanneer Chelsea het opneemt tegen Manchester United. En als alles meezit, staat uiteraard ook een van onze jonge Belgische voetbalgoden op het veld.

Na zo’n negentig minuten schoonheid en spanning geven wij u de kans om na te praten over de wedstrijd tijdens een heerlijk diner in Brasserie Blanc, het sfeervolle restaurant van topchef Raymond Blanc in Covent Garden dat bekend staat om zijn fijne Franse keuken en klassevolle wijnen. Tijdens deze markante eetervaring krijgt u te horen wie van uw relaties de beste pronostiek wist neer te pennen.

Na het diner brengen wij u naar Park Plaza County Hall waar uw bagage u opwacht op uw kamer. Dit luxueuze viersterrenhotel biedt naast relaxerende sauna’s en stoombaden ook een fantastisch uitzicht op het hart van Londen.

De volgende dag begint met een uitgebreid ontbijtbuffet, waarna u vrij bent om rond te struinen in het centrum. U kunt bijvoorbeeld de Big Ben en Madam Tussauds bezoeken of naar hartenlust shoppen bij Harrods. In de late namiddag stapt u in St-Pancras met uw gezelschap weer op de Eurostar richting België.

Galerij
TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

News

Nieuw op instagram

Volg ons op instagram

THOMAS COOK VLIEGT NU MET SN BRUSSELS AIRLINES

Versterking van het partnerschap tussen Thomas Cook en SN Brussels Airlines betekent een voordeel voor uw incentive!

Testimonials

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group

Het team van TCBI verrast ons telkens weer met de meest creatieve reisvoorstellen. We zijn ook bijzonder tevreden over de accurate project opvolging, de budgettaire transparantie en de super enthousiaste begeleiding tijdens de incentive trips. They simply always go the extra mile!

Guy Le Compte, BMW Belux