TEAMBUILDING: SNOWFUN IN MEGÈVE EN CHAMONIX

Megève, Frankrijk


Megève bij de Mont Blanc, ooit het favoriete winterverblijf van de Rothschilds, is misschien wel het mooiste skioord ter wereld. Maar het is ook de ideale uitvalsbasis om uw medewerkers te belonen met een winterse waaier aan sneeuwpret.

Na een korte vlucht en een comfortabele busrit komt u aan in charmehotel Le Fer à Cheval. Daar wordt u hartelijk ontvangen met een verrukkelijk vijfgangenmenu aan het flakkerende haardvuur van het restaurant.

Alhoewel het heerlijk toeven is in uw romantische slaapkamer, wordt u de volgende dag vroeg aan het ontbijt verwacht voor een gevarieerd sneeuwprogramma. U kunt uw gezelschap bijvoorbeeld trakteren op een skiles door een professionele monitor, een spannende afdaling van het sneeuwzekere station Grands Montets of een avontuurlijke wandeling met sneeuwschoenen, waarna u op een slee naar beneden zoeft. Als de zon achter de grillige bergkammen verdwijnt, kunt u voor uw team een workshop organiseren, gevolgd door een voortreffelijk diner.

Ook op de derde dag staat er nog meer wit plezier op het programma: naast skiën en sneeuwwandelen, kunt u Chamonix bezoeken of een tocht maken op de Mer de Glace, de langste gletsjer van Frankrijk. Vóór het diner scherpt u de honger aan met een spel curling, een olympische sport waarbij u granieten stenen over het ijs schuift. Maar het meest spectaculaire houden we voor het laatst: een helikoptervlucht langs de bepoederde flanken van het Mont Blanc-massief.

Galerij
TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

News

THOMAS COOK VLIEGT NU MET SN BRUSSELS AIRLINES

Versterking van het partnerschap tussen Thomas Cook en SN Brussels Airlines betekent een voordeel voor uw incentive!

Thomas Cook Business Incentives valt in de prijzen bij de uitreiking van de TM Travel Awards 2016

Thomas Cook Business Incentives werd 3de bij de uitreiking van de TM Travel Awards binnen de categorie Incentive Travel Agency of the Year 2016.

Testimonials

Het team van TCBI verrast ons telkens weer met de meest creatieve reisvoorstellen. We zijn ook bijzonder tevreden over de accurate project opvolging, de budgettaire transparantie en de super enthousiaste begeleiding tijdens de incentive trips. They simply always go the extra mile!

Guy Le Compte, BMW Belux

Schitterende incentive in IJsland, die naast een geweldige ontdekking van al het mooie van dit fantastische eiland, ook een blijvende indruk nalaat bij alle medewerkers en hen ten volle motiveert voor de toekomst. Top organisatie.

Curd Lejaegere - Daiichi Sankyo