TEAMBUILDING: WELKOM IN IERLAND!

Dublin, Ierland


Met zijn bruisende hoofdstad, hartelijke bevolking en rollende groene heuvels is Ierland de ideale bestemming voor een teambuilding weekend, met een sfeer en charme waar uw medewerkers nog geregeld met plezier aan zullen terugdenken.

Na aankomst in Dublin vertrekt u meteen voor een wandeling langs de kliffen naar het vissersdorp Howth. Terwijl u geniet van het zicht op de baai, brengt de klank van een doedelzak u meteen in de juiste sfeer. Ook tijdens de vislunch in het panoramische Aqua Restaurant bent u omringd door de golven. Nadat u zich genesteld heeft in het historische vijfsterrenhotel Westin wordt u vergast op een diner in het Greyhound Stadium, waar u een opwindend gokje kan wagen op de hondenrennen.

De volgende dag gaat u met uw gezelschap op schattenjacht in de hoofdstad en proeft u van de eerlijke keuken in een echte Ierse pub. In de namiddag bezoekt u de brouwerij van het Guinnessbier, het wereldberoemde Ierse donkere vocht en eten en drinken tegelijkertijd. ’s Avonds kunt u uw medewerkers vergasten op een diner met livemuziek en dans in de heuvels rond Dublin. Of heeft u meer zin in een etentje en een whiskyproeverij in de Old Jameson-stokerij?

Op dag drie verkent u eerst het vredige klooster en de meren van Glendalough, waarna u koers zet naar de bergen van Wicklow voor een smakelijke barbecue en traditionele Ierse Spelen. Wedden dat er op kantoor zeker nog zal nagepraat worden over het originele strobaalduwen, hoefijzergooien of laarswerpen?

Ook het programma van de laatste ochtend staat garant voor veel plezier: met Ierse en Braziliaanse instrumenten vormt u een heuse muziekband. Daarna proeft u nog een laatste maal van de Ierse gastvrijheid in het gezellige Pigs Ear Restaurant, vooraleer u via een stop in een van de beste sportstadions van de wereld weer naar de luchthaven rijdt.

Galerij
TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op instagram

Volg ons op instagram

THOMAS COOK VLIEGT NU MET SN BRUSSELS AIRLINES

Versterking van het partnerschap tussen Thomas Cook en SN Brussels Airlines betekent een voordeel voor uw incentive!

Testimonials

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group

Het team van TCBI verrast ons telkens weer met de meest creatieve reisvoorstellen. We zijn ook bijzonder tevreden over de accurate project opvolging, de budgettaire transparantie en de super enthousiaste begeleiding tijdens de incentive trips. They simply always go the extra mile!

Guy Le Compte, BMW Belux